Υλικά
250 γρ κατσικίσιο τυρί
100 γρ κρέμα γάλακτος
35 γρ. μέλι
30 γρ. φιστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα
8 σύκα
Λεμόνι
Μερικά φύλλα λουίζα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί με το μέλι, την κρέμα γάλακτος και μερικά φύλλα λουίζας. ‘Ύστερα κόβουμε τα σύκα σταυρωτά, χωρίς να φτάσουμε στον πάτο και τα γεμίζουμε με το μίγμα τυρού και συμπληρώνουμε με φιστίκι Αιγίνης και τριμμένο ξύσμα λεμονιού.
Τα σύκα είναι έτοιμα για να τα απολαύσετε.