Μακαρόνια με γαύρο και ντοματίνια
Μακαρόνια με γαύρο και ντοματίνια


Υλικά

500 γρ. ντοματίνια

500 γρ. φρέσκος γαύρος

300 γρ. ζυμαρικά

2 κρεμμύδια

Μάραθος

Ελαιόλαδο

Φυστικέλαιο

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια στη μέση κατά μήκος και στη συνέχεια τα ψιλοκόβουμε. Ύστερα τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λάδι, αλάτι και λίγα κοτσάνια μάραθο. Μετά προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και τα αφήνουμε να μαλακώσουν για 2-3 λεπτά.

Καθαρίζουμε τους γαύρους ανοίγοντάς τους στη μέση και τους τηγανίζουμε σε φυστικέλαιο στους 175° C, στραγγίζοντάς τους σε χαρτί κουζίνας μόλις ροδίσουν και γίνουν τραγανοί.

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα προσθέτουμε στο τηγάνι με τα ντοματίνια ανακατεύουμε και σερβίρουμε μαζί με τον γαύρο.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!