Σορμπέ καρπούζι
Σορμπέ καρπούζι


Υλικά

600 γρ καρπούζι καθαρισμένο

1 χυμό λεμονιού

50 γρ ζάχαρη

Εκτέλεση

Κόβουμε το καρπούζι σε κομμάτια, αφαιρούμε τα κουκούτσια και το βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 με 4 ώρες γιατί πρέπει να είναι καλά παγωμένο. Στύβουμε τον χυμό λεμονιού, το σουρώνουμε και προσθέτουμε τη ζάχαρη.

Βγάζουμε το καρπούζι από την κατάψυξη και το βάζετε στο μίξερ μαζί με τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια παχύρρευστη κρέμα.

Το σορμπέ καρπούζι είναι έτοιμο για σερβίρισμα, αν το διατηρήσετε στην κατάψυξη, ανακατέψτε το ξανά πριν το σερβίρετε για να γίνει κρεμώδες.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!