Χοιρινά παϊδάκια με πιπεριές
Χοιρινά παϊδάκια με πιπεριές


Υλικά

1,4 κιλά χοιρινά παϊδάκια

600 γρ πιπεριές τουρσί

50 ml ελαιόλαδο

Αλάτι

Ζεστό νερό

Εκτέλεση

Κόβουμε πρώτα τις πιπεριές σε κομμάτια πάχους περίπου 2-3 cm και τα αφήνουμε να στραγγίσουν καλά σε ένα σουρωτήρι.

Τοποθετούμε μια κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας, προσθέτουμε το λάδι και το ζεσταίνουμε καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα χοιρινά παϊδάκια και τα μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά, γυρίζοντάς τα συχνά για να ροδίσουν ομοιόμορφα και προσέχοντας να μην καούν. Προσθέτουμε μια κουτάλα ζεστό νερό ή ζωμό. Στη συνέχεια σκεπάζουμε με ένα καπάκι για να δημιουργηθεί λίγη υγρασία στην κατσαρόλα και να αποφύγουμε να στεγνώσουν υπερβολικά.

Μόλις ψηθούν τα παϊδάκια, δυναμώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τις πιπεριές. Σοτάρουμε τα πάντα για 5 λεπτά, να αναμειχθούν καλά οι γεύσεις, αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση και σερβίρουμε.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!