Ρυζοσαλάτα
Ρυζοσαλάτα


Υλικά

320 γρ ρύζι

150 γρ κολοκυθάκια

100 γρ ζαμπόν κομμένο σε κύβους

200 γρ μοτσαρέλα

2 ντομάτες

30 γρ κουκουνάρι

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Μαγειρεύουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στη συνέχεια κόβουμε τις ντομάτες σε κύβους και επίσης τη μοτσαρέλα και το ζαμπόν.

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες, τις ντομάτες, το ζαμπόν και τη μοτσαρέλα και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το ρύζι που έχει κρυώσει στο μεταξύ, λίγο λάδι και το κουκουνάρι, ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το ρύζι στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα .


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!