Mπανανοκρέπες
Mπανανοκρέπες


Υλικά:
1 μεγάλη μπανάνα, ώριμη
2 μεγάλα αυγά
¼ εκχύλισμα βανίλιας ή υγρή βανίλια
κανέλα

Εκτέλεση:
Απλά βάλτε τα συστατικά σε ένα μπλέντερ υψηλής ταχύτητας και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Εάν δεν έχετε μπλέντερ, σε ένα μεγάλο μπολ μπορείτε να λιώσετε τη μπανάνα με ένα πιρούνι και να την ανακατέψετε με τα αυγά μέχρι να ανακατευτούν καλά.
Ζεστάνετε ένα τηγάνι σε μέτρια / χαμηλή φωτιά, λιπαίνετε καλά με λάδι καρύδας ή σπορέλαιο και ρίχνετε περίπου 1/4 του μείγματος κάθε φορά.
Αναποδογυρίστε την κρέπα όταν αρχίσουν να σχηματίζονται φυσαλίδες ή όταν ο πυθμένας γίνει χρυσοκαστανός. Να είστε προσεχτικοί όπως αναποδογυρίζετε για να μην “σπάσει” η κρέπα.
Συνεχίστε να τηγανίζετε μέχρις ότου και οι δύο πλευρές να είναι ελαφρώς χρυσαφί. Επαναλάβετε με την υπόλοιπη ποσότητα του μείγματος.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!