Ζυμαρικά με βραστά αυγά
Ζυμαρικά με βραστά αυγά


Υλικά

400 γρ. ζυμαρικά

4 σκληρά βραστά αυγά

40 γρ. κάπαρη

1 σκελίδα σκόρδο

1 γαρύφαλλο

1 χούφτα μαϊντανό

Αλάτι, πιπέρι

4 κ. σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το σκόρδο. Στη συνέχεια προσθέτουμε την κάπαρη. Βράζουμε τα αυγά μέχρι να γίνουν σφιχτά και όταν είναι έτοιμα τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τα αφήνουμε στην άκρη.

Εν τω μεταξύ βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μόλις είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με την κάπαρη, ενώ αφαιρούμε το σκόρδο. Προσθέτουμε λίγο νερό από τα βρασμένα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με τα αυγά και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!