Ομελέτα με τριμμένη πατάτα και ασπράδια
Ομελέτα με τριμμένη πατάτα και ασπράδια


Υλικά

500 γραμμάρια πατάτες

2 ασπράδια αυγών

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε και τρίβουμε τις πατάτες με έναν τρίφτη με μεγάλες τρύπες. Στη συνέχεια τις στύβουμε για να φύγουν τα υγρά.

Ανακατεύουμε τις πατάτες με τα ελαφρώς χτυπημένα ασπράδια και μια πρέζα αλάτι. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λάδι, ρίχνουμε μέσα το μείγμα από τα ασπράδια και τις πατάτες και ανακατεύουμε ελαφρά. Μόλις αρχίσει να παίρνει χρώμα, σβήνουμε τη φωτιά.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!