Μακαρόνια με μασκαρπόνε, ντομάτα και παρμεζάνα
Μακαρόνια με μασκαρπόνε, ντομάτα και παρμεζάνα


Υλικά

250 γρ. ζυμαρικά

200 γρ. κρύο μασκαρπόνε από το ψυγείο

250 ml σάλτσα ντομάτας σε θερμοκρασία δωματίου

Τριμμένη παρμεζάνα

Αλάτι, πιπέρι

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Αρχικά, μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά ακολουθώντας τις οδηγίες στη συσκευασία. Λίγο πριν μαγειρευτούν τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε σε ένα μπολ το μασκαρπόνε με τη σάλτσα ντομάτας. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, παρμεζάνα και λίγο λάδι.

Στη συνέχεια στραγγίζουμε τα ζυμαρικά, τα ρίχνουμε στη σάλτσα, τα ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!