Σούπα με γάλα καρύδας και κριθάρι
Σούπα με γάλα καρύδας και κριθάρι


Υλικά

800 γραμμάρια (2 κουτιά) γάλα καρύδας για αλμυρές συνταγές

150 γραμμάρια κριθάρι

3 καρότα

1 κοτσάνι σέλινο

Μωβ λάχανο

Κάρυ

Κουρκουμά

Εκτέλεση

Ξεπλένουμε καλά το κριθαράκι και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με 2 καρότα, το σέλινο ψιλοκομμένο, το γάλα καρύδας, μια πρέζα αλάτι, 1 κουταλιά της σούπας κάρυ και 1 κουταλιά της σούπας κουρκουμά.
Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε τα πάντα για 3 ώρες και 30 λεπτά σε δυνατή φωτιά (ή χαμηλή για 5 ώρες).

Σερβίρουμε τη σούπα με ωμές ροδέλες καρότου, λεπτές λωρίδες λάχανου και φρέσκα φύλλα κόλιανδρου.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!