Παντζαροσαλάτα
Παντζαροσαλάτα


Υλικά

1 κιλό παντζάρια

300 γρ. γιαούρτι

300 γρ. μαγιονέζα

4 σκελίδες σκόρδο

2 κ. σούπας ελαιόλαδο

1 κ. σούπας ξύδι

Αλάτι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα παντζάρια και όταν είναι έτοιμα τα πολτοποιούμε με ένα μίξερ. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι και τη μαγιονέζα.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο, το ξύδι, το αλάτι, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε τα παντζάρια, συνεχίζουμε το ανακάτεμα και σερβίρουμε.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!