Καροτόσουπα
Καροτόσουπα


Υλικά

4 καρότα μεσαίου μεγέθους

2 μικρές πατάτες

Nερό (ή ζωμός λαχανικών)

2 φύλλα δάφνης ή 1 κλωνάρι δεντρολίβανο

Ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Αρχικά, ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τα καρότα. Στη συνέχεια τα κόβουμε σε κύβους, και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα, προσθέτοντας 1 ποτήρι νερό, λίγο λάδι και δύο φύλλα δάφνης.

Τέλος, μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά με το καπάκι ανοιχτό. Αν στεγνώσει, προσθέτουμε περισσότερο βραστό νερό.

Στη συνέχεια αφαιρούμε τη δάφνη, χτυπάμε με ένα μπλέντερ και αν χρειαστεί προσθέτουμε κι άλλο βραστό νερό.

Τέλος, σερβίρουμε με λάδι και απολαμβάνουμε.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!