Μακαρόνια με πέστο καρότου
Μακαρόνια με πέστο καρότου


Υλικά

200 γρ. ζυμαρικά

300 γρ. φρέσκα καρότα

70 γρ. ολόκληρα αμύγδαλα

40 γρ τριμμένο τυρί

40 ml ελαιολάδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε τα καρότα και στη συνέχεια τα κόβουμε σε φέτες. Βάζουμε τα καρότα στο μίξερ και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί, το αλάτι και τα αμύγδαλα και χτυπάμε καλά. Στη συνέχεια ρίχνουμε και το ελαιόλαδο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.

Στο μεταξύ, βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε ένα πιάτο. Προσθέτουμε 2 κουταλιές πέστο καρότου και ανακατεύουμε. Ολοκληρώνουμε με λίγο λάδι και απολαμβάνουμε.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!