Υλικά
300 γρ. στήθος κοτόπουλου
100 γρ. μπαμπού
100 γρ. αμυγδαλα
1 κρεμμύδι
1 κομμάτι μικρό τζίντζερ
Αλεύρι
Σάλτσα σόγιας
Εκτέλεση
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους, προσθέτουμε αλάτι και τα περνάμε από το αλεύρι. Στη συνέχεια τα τηγανίζουμε με 3 κουταλιές ελαιόλαδο μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με ένα κομμάτι τζίντζερ.
Μετά από 5 λεπτά προσθέτουμε το μπαμπού, τα αμύγδαλα και λίγο σάλτσα σόγιας. Μαγειρεύουμε λίγα λεπτά ακόμα και όταν είναι έτοιμο το κοτόπουλο σερβίρουμε.