Υλικά
1συσκευασία φιλέτο στήθος ή μπούτι
8 Φέτες καπνιστό μπέικον ή γαλοπούλα
1 τομάτα
300 γρ μανιτάρια
300 γρ τσένταρ
200 γρ μαγιονέζα
10 γρ λάδι τρούφας
Χυμό από 1 λεμόνι
4 αραβικές πίτες
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ξεκινάμε ψιλοκόβοντας το φιλέτο κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια (ζουλιέν), καθώς και το μπέικον και τα μανιτάρια. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κοτόπουλο για αρχή και στη συνέχεια το μπέικον και τα μανιτάρια.
Στη συνέχεια, τα τοποθετούμε στο φούρνο (αέρα) για 10’ στους 180 βαθμούς. Μοιράζουμε το τσένταρ στις αραβικές πίτες και προσθέτουμε το κοτόπουλο, το μπέικον και τα μανιτάρια.
Τυλίγουμε σφιχτά και ψήνουμε στην τοστιέρα μέχρι να λιώσει το τσένταρ. Παράλληλα ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, τον χυμό λεμονιού και το λάδι τρούφας, για να τα προσθέσουμε στις αραβικές πίτες, μαζί με λίγη ψιλοκομμένη τομάτα.