Μακαρονάδα με αυγοτάραχο
Μακαρονάδα με αυγοτάραχο


Υλικά

320 γρ. ζυμαρικά

60 γρ. αυγοτάραχο

2 σκελίδες σκόρδο

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Τρίβουμε το αυγοτάραχο στον τρίφτη και ψιλοκόβουμε το σκόρδο. Στη συνέχεια ρίχνουμε 2-3 κουταλιές της σούπας λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το σκόρδο μαζί με το τριμμένο αυγοτάραχο.

Μαγειρεύουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Όταν είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε, διατηρώντας λίγο νερό μαγειρέματος, και τα μεταφέρουμε στο τηγάνι με το αυγοτάραχο. Τα σοτάρουμε για μερικά λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε το νερό μαγειρέματος εάν είναι απαραίτητο και ανακατεύουμε.

Τέλος σερβίρουμε και εάν θέλουμε προσθέτουμε μερικά κομμάτια ακόμα από αυγοτάραχο.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!