Μακαρονάδα Burrata
Μακαρονάδα Burrata


Υλικά

320 γρ. ζυμαρικά

300 γρ. Burrata

300 γρ. βασιλικό

15 γρ μελιτζάνα

100 γρ. κουκουνάρι

30 γρ. Ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Χτυπάμε τη burrata σε ένα μίξερ προσθέτοντας επίσης βασιλικό, λάδι, αλάτι και πιπέρι, για να έχουμε μια ομοιογενή κρέμα.

Πλένουμε τις μελιτζάνες και τις κόβουμε σε λωρίδες. Βάζουμε λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τις λωρίδες μελιτζάνας για τρία λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Όταν είναι έτοιμες τις αφήνουμε να στεγνώσουν σε ένα απορροφητικό χαρτί.

Εν τω μεταξύ μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και καβουρδίζουμε για λίγα λεπτά τα κουκουνάρια σε ένα τηγάνι.

Σερβίρουμε τα ζυμαρικά με την κρέμα βασιλικού και τη burrata, τις μελιτζάνες και τα φρυγανισμένα κουκουνάρια.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!