Τηγανητό τόφου
Τηγανητό τόφου


Υλικά

300 γραμμάρια τόφου

Για το πανάρισμα

Αλεύρι

3 αυγά

Τριμμένη φρυγανιά

Για τηγάνισμα

Σπορέλαιο

Εκτέλεση

Στεγνώνουμε το τόφου με χαρτί κουζίνας και μετά το κόβουμε σε κύβους. Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ. Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι μαζί και σε ένα άλλο την τριμμένη φρυγανιά. Στη συνέχεια παίρνουμε κάθε κύβο τόφου και τον περνάμε πρώτα από το αλεύρι, ύστερα από τα αυγά και μετά από τη φρυγανιά.

Βεβαιωνόμαστε ότι κάθε συστατικό επικαλύπτει καλά το τόφου. Όταν έχουμε τελειώσουν με όλους τους κύβους τόφου, ζεσταίνουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και βυθίζουμε μερικούς κύβους κάθε φορά, ώστε να μη μειωθεί η θερμοκρασία του λαδιού.

Μαγειρεύουμε από όλες τις πλευρές για περίπου 1 λεπτό. Όταν οι κύβοι τόφου έχουν ένα χρυσό χρώμα τους βάζουμε σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας, για να απορροφήσει το υπερβολικό λάδι.
Το τηγανητό τόφου σας είναι έτοιμο, σερβίρουμε με πασπαλισμένο με χοντρό αλάτι και συνοδεύεται με σάλτσα σόγιας.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!