Σολομός με πορτοκάλι
Σολομός με πορτοκάλι


Υλικά

4 φιλέτα σολομού

3 πορτοκάλια

2 κλαδάκια μαντζουράνα

150 γρ. βούτυρο

Αλεύρι

Εκτέλεση

Στύβουμε τα πορτοκάλια σε ένα μπολ μαζί με την ψιλοκομμένη μαντζουράνα και αφήνουμε το μείγμα για 10 λεπτά.

Σοτάρουμε τα φιλέτα σολομού σε μια κατσαρόλα μαζί με το βούτυρο. Στα μισά του μαγειρέματος, προσθέτουμε τη σάλτσα και μια κουταλιά της σούπας αλεύρι και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά. Όταν είναι έτοιμος ο σολομός, τον αφαιρούμε από την κατσαρόλα και αφήνουμε τη σάλτσα για 2-3 λεπτά.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!