Ομελέτα ρυζιού
Ομελέτα ρυζιού


Υλικά

200 γραμμάρια ρυζιού

3 αυγά

30 γρ παρμεζάνας (τριμμένη)

100 γραμμάρια τυρί scamorza

Ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Μαγειρεύουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στη συνέχεια σε ένα μπολ προσθέτουμε τα αυγά, τη παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.

Όταν το ρύζι είναι έτοιμο και έχει κρυώσει το προσθέτουμε στο χτυπημένο αυγό. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τη scamorza.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνουμε λίγο λάδι και ρίχνουμε το ρύζι με τα αυγά και μαγειρεύουμε για περίπου δέκα λεπτά. Γυρίζουμε την ομελέτα από την άλλη μεριά και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά. Η ομελέτα ρυζιού σας είναι έτοιμη.

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!