Μοσχαρίσια ρολάκια γεμιστά
Μοσχαρίσια ρολάκια γεμιστά


Υλικά

8 μοσχαρίσια φιλέτα (χτυπημένα από τον χασάπη)

100 γραμμάρια ζαμπόν

100 γραμμάρια καπνιστό τυρί (λεπτές φέτες)

100 ml λευκό κρασί

30 γραμμάρια βούτυρο

Αλεύρι

1 σκελίδα σκόρδο

Ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Παίρνουμε τα φιλέτα και τα απλώνουμε στον πάγκος της κουζίνας. Ύστερα σε κάθε φιλέτο βάζουμε μια φέτα ζαμπόν και μια τυρί. Τα τυλίγουμε και τα κλείνουμε με μια οδοντογλυφίδα. Προχωρούμε με την ίδια διαδικασία με όλα τα φιλέτα.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνουμε λίγο λάδι μαζί με βούτυρο και σοτάρουμε το σκόρδο. Εν τω μεταξύ βάζουμε λίγο αλεύρι σε ένα πιάτο και αλευρώνουμε όλα τα ρολά, απομακρύνοντας την περίσσεια αλευριού. Βάζουμε τα ρολά στο τηγάνι και τα σοτάρουμε καλά από όλες τις πλευρές για 2-3 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα.

Όταν τα ρολά έχουν πάρει χρώμα, προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε εξατμιστεί. Στη συνέχεια καλύπτουμε με ένα καπάκι και μαγειρεύουμε για 6-8 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο σερβίρουμε με τους χυμούς μαγειρέματος.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!