Αυτή τη συνταγή μου την έχει δώσει η μαμά μου. Και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα τη φτιάξω για το τραπέζι των Χριστουγέννων. Είναι νόστιμη, θρεπτική και είμαι σίγουρη πως θα γίνει η αγαπημένη σας συνταγή. Όποια άλλη συνταγή και αν δοκίμασα ποτέ δεν βγήκε κάποια τόσο νόστιμη. Γράψτε τα υλικά και φτιάξτε τη.
Υλικά
Εκτέλεση
Πλύνετε καλά τα λαχανικά, κόψτε τα σε μεγάλους κύβους και σοτάρετε τα σε λίγο λάδι
Σβήστε με το κρασί, προσθέστε το ζωμό, το χυμό πορτοκαλιού, αλάτι και πιπέρι. Μόλις πάρει τον πρώτο βρασμό, χαμηλώστε την θερμοκρασία του ματιού της κουζίνας σας, σκεπάστε την κατσαρόλα σας και αφήστε τη σούπα να σιγοβράσει για περίπου 40-50 λεπτά.
Με ένα μπλέντερ χειρός, λιώστε τα λαχανικά και προσθέστε το υπόλοιπό λάδι. Βάλτε τη να πάρει μια βράση και είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Tips σερβιρίσματος:
Καλά Χριστούγεννα!