Σούπα με ρύζι, γάλα και κάστανα
Σούπα με ρύζι, γάλα και κάστανα


Υλικά

350 γραμμάρια γάλα

50 γραμμάρια ρύζι

100 γραμμάρια κάστανα

25 γραμμάρια βούτυρο

Αλάτι

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε τα φρέσκα κάστα και τα μαλακώνουμε στο νερό για να μπορέσουμε να αφαιρέσουμε και το δεύτερο δέρμα. Στη συνέχεια τα βράζουμε σε 2 λίτρα νερό για 1 ώρα.

Ύστερα προσθέτουμε τα μισά κάστανα σε μια κατσαρόλα με 600 ml νερό και τα βράζουμε για 8 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι, το γάλα και το βούτυρο και ολοκληρώνουμε το μαγείρεμα και μετά προσθέτουμε τα υπόλοιπα κάστανα.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!