Μανιτάρια γεμιστά με φέτα
Μανιτάρια γεμιστά με φέτα


Υλικά

300 γραμμάρια μανιτάρια τύπου champignon

50 γραμμάρια φέτα

30 γραμμάρια μπαγιάτικο ψωμί

1 ματσάκια μαϊντανό

Ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και κόβουμε το άκρα αφαιρώντας προσεκτικά τους μίσχους και τα αφήνουμε στην άκρη. Ύστερα παίρνουμε τους μίσχους, τους κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τους βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, το ψωμί, τη φέτα, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι. Τα ανακατεύουμε και στη συνέχεια τα χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή και συμπαγή κρέμα.

Με ένα κουτάλι γεμίζουμε τα μανιτάρια με την κρέμα και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί, με τη γέμιση προς τα επάνω. Στη συνέχεια τα ψήνουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά. Όταν είναι έτοιμα απολαμβάνουμε.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!