Κεφτεδάκια μπακαλιάρου
Κεφτεδάκια μπακαλιάρου


Υλικά

500 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου

2 κολοκυθάκια

2 αυγά

1 σκελίδα σκόρδο

125 γρ. τριμμένη φρυγανιά

1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό

Αλάτι, πιπέρι

Αλεύρι

Λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Πλένουμε τα κολοκυθάκια, τα στραγγίζουμε και τα τρίβουμε στον τρίφτη. Στη συνέχεια τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι για να χάσουν και τα υπόλοιπα υγρά.

Βάζουμε τον μπακαλιάρο σε μια κατσαρόλα μαζί με σκόρδο και λίγο λάδι, καλύπτουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά, γυρίζοντάς το στη μέση του μαγειρέματος και προσθέτοντας νερό εάν χρειαστεί.

Σε ένα μπολ βάζουμε τον μπακαλιάρο, τα κολοκυθάκια, τα αυγά, τη φρυγανιά, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε με τα χέρια και στη συνέχεια ζυμώνουμε τα κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε. Τα τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!