Υλικά
300 γρ. καρότα
300 γρ. μήλα
30 γρ. ψωμί
2 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο
300 ml παγωμένο νερό
50 ml ελαιόλαδο
Αλάτι
Για το σερβίρισμα
Φρέσκο μαϊντανό (ή φρέσκο κόλιαντρο)
4 κουταλιές της σούπας γάλα καρύδας
40 γραμμάρια κάσιους
Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε τα καρότα σε κομμάτια. Πλένουμε τα μήλα και, χωρίς να αφαιρέσουμε τη φλούδα, τα κόβουμε σε κύβους.
Μουλιάζουμε τις φέτες ψωμιού στο ξύδι και τις μεταφέρουμε σε ένα μπολ μαζί με τα καρότα και τα μήλα. Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για λίγα λεπτά στην ακρη.
Μετά από αυτό το διάστημα μεταφέρουμε τα υλικά σε ένα μίξερ και τα χτυπάμε μαζί με το λάδι και το νερό. Σερβίρουμε τη σούπα σε ένα μπολ μαζί με φρέσκο μαϊντανό, 1 κουταλιά της σούπας γάλα καρύδας ανά πιάτο και ψιλοκομμένο κάσιους.