Κοτόπουλο Cordon Bleu
Κοτόπουλο Cordon Bleu


Υλικά

6 φέτες στήθους κοτόπουλου

6 φέτες ζαμπόν

6 φέτες τυρί scamorza

Για το πανάρισμα

3 αυγά

Αλεύρι 00

Τριμμένη φρυγανιά

Εκτέλεση

Με ένα μαχαίρι κάνουμε μια οριζόντια τομή σε κάθε φιλέτο, φροντίζοντας να μην το κόψουμε από άκρη σε άκρη. Πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι και στρώνουμε στην επιφάνειά του μια φέτα ζαμπόν και μια φέτα τυρί. Και στη συνέχεια κλείνουμε με οδοντογλυφίδες. Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν όλα τα υλικά.

Στη συνέχεια, βάζουμε σε ένα μπολ αλεύρι, σε ένα άλλο χτυπάμε τα αυγά με μια πρέζα αλάτι και σε ένα άλλο βάζουμε την τριμμένη φρυγανιά. Πανάρουμε τις φέτες κοτόπουλου πρώτα από το αλεύρι, ύστερα από το αυγό και ύστερα από την τριμμένη φρυγανιά.

Σε αυτό το σημείο βάζουμε λάδι σε ένα τηγάνι και μαγειρεύουμε τις φέτες κοτόπουλου, γυρίζοντάς τις αρκετές φορές (θα χρειαστούν περίπου 4 λεπτά, αν και πολλά εξαρτώνται από το πάχος των φετών κοτόπουλου).


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!