Μπιφτέκια ψαριού
Μπιφτέκια ψαριού


Υλικά

700 γραμμάρια φιλέτα μπακαλιάρου

70 γρ. ψωμί του τοστ

3 αυγά

Ξύσμα από 1/2 λεμόνι

Μερικά κλαδάκια θυμάρι

Τριμμένη φρυγανιά περίπου 2 κουταλιές

Αλεύρι

Εκτέλεση

Ελέγχουμε τα φιλέτα μπακαλιάρου για κόκαλα και στη συνέχεια τα ξεπλένουμε με τρεχούμενο νερό και τα αφήνουμε να στραγγίσουν καλά. Τα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια και τα βάζουμε στο μίξερ μαζί με το ψωμί και τα χτυπάμε.

Βάζουμε το μίγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ένα αυγό, το ξύσμα λεμονιού, το θυμάρι, μια πρέζα αλάτι και λίγη τριμμένη φρυγανιά και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Εάν το μίγμα είναι πολύ μαλακό προσθέτουμε ακόμα λίγη τριμμένη φρυγανιά.

Πλάθουμε τα μπιφτέκια με τα χέρια μας και τα περνάμε από το αλεύρι και στη συνέχεια από τα χτυπημένα αυγά. Τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα μαγειρεύουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά, αφού τα πασπαλίσουμε με λίγο λάδι.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!