Υλικά
320 γραμμάρια σπαγγέτι
400 γραμμάρια σάλτσας ντομάτας
1 σκελίδα σκόρδο
1 μοτσαρέλα
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Τριμμένη φρυγανιά
Βασιλικός
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι μαζί με ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, λίγο βασιλικό και τη ζάχαρη και μαγειρεύουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στραγγίζουμε και ανακατεύουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα. Στη συνέχεια τα μεταφέρουμε σε ένα ταψί, σχηματίζοντας φωλιές και τα πασπαλίζουμε με τριμμένη φρυγανιά. Σε κάθε φωλιά τοποθετούμε ένα μικρό κομμάτι μοτσαρέλας και μαγειρεύουμε στον φούρνο στους 220 βαθμούς για 10 λεπτά.