Μανιταρόπιτα
Μανιταρόπιτα


Υλικά

2 φύλλα σφολιάτας

1 κιλό μανιτάρια

450 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο

300 γρ. φέτες μπέικον (350 γρ)

250 ml κρέμα γάλακτος

1 αυγό

Αλάτι

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και το μπέικον. Βάζουμε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και τα σοτάρουμε για λίγα λεπτά. Ρίχνουμε σε ένα μπολ το τυρί, τα μανιτάρια με το μπέικον, την κρέμα γάλακτος και το ένα αυγό χτυπημένο και ανακατεύουμε.

Σε ένα ταψί στρώνουμε ένα φύλλο σφολιάτας και στη συνέχεια ρίχνουμε το μίγμα και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου για 1 ώρα περίπου ανάλογα τον φούρνο.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!