Υλικά
250 γρ. κους κους
100 γρ. καπνιστό σολομό
4 κολοκυθάκια
70 γρ. φυστίκια
1-2 κλαδιά μέντα
1 λεμόνι
1 κρεμμύδι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πρώτα μαγειρεύουμε το κουσκούς ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε 2 κ. σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και μετά από λίγα λεπτά προσθέτουμε τον καπνιστό σολομό και στη συνέχεια τα κολοκυθάκια σε φέτες και τα φιστίκια. Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.
Μόλις το κουσκούς είναι έτοιμο το ανακατεύουμε με το σολομό, το χυμό ενός λεμονιού και τα φύλλα δάφνης και σερβίρουμε.