Κους κους με κολοκυθάκια και σολομό
Κους κους με κολοκυθάκια και σολομό


Υλικά

250 γρ. κους κους

100 γρ. καπνιστό σολομό

4 κολοκυθάκια

70 γρ. φυστίκια

1-2 κλαδιά μέντα

1 λεμόνι

1 κρεμμύδι

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πρώτα μαγειρεύουμε το κουσκούς ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε 2 κ. σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και μετά από λίγα λεπτά προσθέτουμε τον καπνιστό σολομό και στη συνέχεια τα κολοκυθάκια σε φέτες και τα φιστίκια. Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.

Μόλις το κουσκούς είναι έτοιμο το ανακατεύουμε με το σολομό, το χυμό ενός λεμονιού και τα φύλλα δάφνης και σερβίρουμε.

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!