Υλικά
Ψωμάκια για burger
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι
1/3 φλιτζανιού ξύδι μπαλσάμικο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
3 μανιτάρια portobello, καθαρισμένα
1 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο
1 φλιτζάνι ρόκα ή μαρούλι
1 φέτα ντομάτα για το κάθε burger
Αλάτι Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε το σκόρδο, τη μουστάρδα, το ξίδι, το θυμάρι και το ελαιόλαδο. Αφήνουμε τα μανιτάρια με τη μαρινάδα και αφήνουμε για 5 λεπτά.
Στη συνέχεια ψήνουμε τα μανιτάρια σε ένα τηγάνι για λίγα λεπτά και τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο. Ψήνουμε τα ψωμάκια και όταν είναι έτοιμα βάζουμε όλα τα υλικά μέσα και απολαμβάνουμε.
Υ.Γ. Εάν θέλουμε προσθέτουμε και χαλούμι.