Κεφτεδάκια για χορτοφάγους
Κεφτεδάκια για χορτοφάγους


Υλικά

300 γρ. μυρώνια

300 γρ. σπανάκι

1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο

2 κ.σ. άνηθο

1/2 κ. γλυκού μπέικιν πάουντερ

Αλάτι, πιπέρι

1 φλ. ελαιόλαδο

Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε τα χορταρικά και τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε αλεύρι περίπου 1 φλ. μέχρι να σφίξει το μίγμα.

Βάζουμε σένα τηγάνι ελαιόλαδο και με ένα κουτάλι παίρνουμε το μείγμα και το ρίχνουμε στο τηγάνι. Μόλις ροδίσουν, γυρίζουμε τα κεφτεδάκια, και όταν πάρουν χρώμα τα βγάζουμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!