Υλικά
2 στήθη κοτόπουλου (ανοιγμένα)
1 κρεμμύδι
4 μανιτάρια
1 κουταλιά της σούπας μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο
300 ml κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά της σούπας corn flour
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Αρχικά, πλένετε και κόβετε τα λαχανικά σε μικρά κομμάτια και τα τσιγαρίζετε σε ελαιόλαδο.
Βήμα 2ο
Καρυκεύετε το κοτόπουλο με το μείγμα μπαχαρικών, το αλάτι, το πιπέρι και ελάχιστο ελαιόλαδο. Στη συνέχεια, το κόβετε σε λωρίδες και το προσθέτετε στην κατσαρόλα μαζί με τα λαχανικά να τσιγαριστεί.
Βήμα 3ο
Έπειτα, χαμηλώνετε την ένταση της φωτιάς και προσθέτετε την κρέμα γάλακτος. Κλείνετε το καπάκι της κατσαρόλας και το αφήνετε να μαγειρευτεί για 30 λεπτά περίπου.
Βήμα 4ο
Τέλος, δένετε την σάλτσα προσθέτοντας το corn flour, το οποίο έχετε διαλύσει σ' ένα φλιτζανάκι του καφέ με κρύο νερό. Σερβίρετε με μακαρόνια fusili, φρεσκοκομμένο μαϊντανό και φυσικά τυρί.