Σάντουιτς κολοκύθας
Σάντουιτς κολοκύθας


Υλικά

400 γρ. Κολοκύθας

150 γρ. τυρί προβολόνε

100 γρ. τριμμένη φρυγανιά

1 σκελίδα σκόρδο

3 αυγά

40 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα

Αλάτι

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Καθαρίζομε την κολοκύθα και την κόβουμε σε φέτες περίπου 1-2 cm. Σε ένα μπολ ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το μαϊντανό, στη συνέχεια τα ανακατεύουμε με την παρμεζάνα και την τριμμένη φρυγανιά.

Βάζουμε ένα κομμάτι τυρί προβολόνε σε μια κολοκύθας και σκεπάζουμε με μια άλλη φέτα κολοκύθας, στη συνέχεια τα περνάμε πρώτα από τα ελαφρώς χτυπημένα αυγά, έπειτα από τη φρυγανιά. Όταν τελειώσουμε με όλα τα κομμάτια κολοκύθας τα μαγειρεύουμε σε ένα τηγάνι με ζεστό λάδι ή στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά. Τα σάντουιτς κολοκύθας είναι έτοιμα και σερβίρονται αμέσως.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!