Χοιρινά φιλετάκια με κρασί
Χοιρινά φιλετάκια με κρασί


Υλικά

800 γραμμάρια φιλέτα χοιρινού κομμένα σε λεπτές φέτες

1 κ, σούπας βούτυρο

1/2 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί

Λίγο αλεύρι

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Αλευρώνουμε ελαφρά τα φιλέτα, ενώ λιώνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα φιλέτα και τα σοτάρουμε και από τις δυο πλευρές ώστε να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε το κρασί, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για για 3-4 λεπτά ανά πλευρά, όχι περισσότερο, έτσι ώστε να παραμένουν μαλακά. Προσθέτουμε αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!