Αλμυρό κέικ με κολοκυθάκια και τόνο
Αλμυρό κέικ με κολοκυθάκια και τόνο


Υλικά

250 γραμμάρια αλεύρι

3 αυγά

80 γραμμάρια καπνιστό τυρί

2 κονσέρβες τόνου στο νερό

3 κολοκυθάκια

120 ml γάλα

Ελαιόλαδο

Μπέικιν πάουντερ

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύετε με ένα σύρμα τα αυγά, το γάλα, το ελαιόλαδο. Στη συνέχεια προσθέτετε το αλεύρι, ένα κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ, ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι και συνεχίζετε το ανακάτεμα. Κόβετε σε πολύ λεπτές φέτες τα κολοκυθάκια και τα τρίβετε σε έναν αποφλοιωτή. Ύστερα προσθέτετε στο μίγμα με τα αυγά, τα κολοκυθάκια, τις κονσέρβες τόνου και το καπνιστό τυρί κομμένο σε φέτες. Ανακατεύετε καλά και ρίχνετε το μίγμα σε ένα ταψί για κέικ. Ψήνετε στους 180° βαθμούς για περίπου 30 λεπτά, ελέγξτε με μια οδοντογλυφίδα αν το κέικ είναι έτοιμο.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!