Ψητό κοτόπουλο με σκόρδο και κρασί
Ψητό κοτόπουλο με σκόρδο και κρασί


Υλικά για 4 μερίδες

4 μερίδες κοτόπουλο

4 κεφάλια σκόρδα

1 φλιτζάνι ντοματοπολτός

1 ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί

ο χυμός 2 λεμονιών

1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο

1 πρέζα πιπέρι

Εκτέλεση

Ψήνετε το κοτόπουλο στη σχάρα ή στο γκριλ. Kαθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα σκόρδα. Σοτάρετε στο λάδι τα σκόρδα και τα σβήνετε με το κρασί. Pίχνετε τον ντοματοπολτό και 1 φλιτζάνι νερό και αφήνετε τη σάλτσα να πάρει μία βράση. Προσθέτετε το κοτόπουλο και, μόλις σωθεί το νερό από το φαγητό, ρίχνετε το λεμόνι και το πιπέρι.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!


















Τα flat παπούτσια που μπορείς να φοράς καθημερινά!