Muffins με ελιές και τυρί
Muffins με ελιές και τυρί


Υλικά

2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ

80 γραμμάρια λευκό μαλακό τυρί

60 γραμμάρια πράσινες ελιές

2 αυγά

50 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα

100 ml γάλακτος

3 κουταλιές ελαιόλαδο

1 πακέτο ζύμη για κέικ

Αλάτι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε τα ξηρά συστατικά: αλεύρι, παρμεζάνα, αλάτι ρίγανη, ελιές, μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε τα υγρά συστατικά: αυγά, γάλα, λάδι και το μαλακό τυρί και τα χτυπάμε στο μίξερ. Στη συνέχεια προσθέτουμε και τα ξηρά συστατικά και συνεχίζουμε το χτύπημα.

Ισομοιράζουμε στις βουτυρωμένες θήκες και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!