Σπιτικό παγωτό!
Σπιτικό παγωτό!


Η διάθεση για παγωτό έχει επανέλθει για τα καλά. Εσείς και οι μικροί μας φίλοι το λατρεύετε αλλά σας φαίνεται τεράστιος κόπος να φτιάξετε το δικό σας παγωτό; Με αυτή την συνταγή θα ξετρελαθείτε! Χρειάζεται μόλις δυο υλικά και λίγο χρόνο.

Τα μοναδικά δύο υλικά που χρειάζεστε είναι τα εξής:

- 400ml ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα (χωρίς λιπαρά ή κανονικό) παγωμένο

- 2 φλιτζάνια (450 ml) κρέμα γάλακτος, παγωμένο

Εκτέλεση
Τοποθετήστε το ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα και την κρέμα γάλακτος στο ψυγείο

Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος σε μέτρια ταχύτητα στο μίξερ.

Όταν γίνει σαντιγί, χαμηλώστε την ταχύτητα για λίγο και ρίξτε μέσα το ζαχαρούχο γάλα. Αν θέλετε προσθέστε λίγη βανίλια.

Στη συνέχεια, αυξήστε την ταχύτητα του μίξερ στο μέτριο μέχρι το μείγμα να γίνει πηχτό.

Τοποθετήστε το παγωτό σε ένα μεγάλο επισφραγιζόμενο δοχείο για να παγώσει τουλάχιστον 6 ώρες ή όλη τη νύχτα στην κατάψυξη.

Tip!
Δώστε γεύση στο παγωτό σας, προσθέτοντας μπισκότα, σιρόπι, φρούτα, γλυκό του κουταλιού.

Ιδού και το βίντεο:

 

 

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!