Υλικά για 2 άτομα :
2 φέτες ψωμό ολικής αλέσεως
1 αβοκάντο
4 αυγά βιολογικής παραγωγής
Ελαιόλαδο
Λεμόνι
Αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Κάνουμε φρυγανιά το ψωμί. Καθαρίζουμε το αβοκάντο σ΄ ενα μπολακι, το λιώνουμε με 2 κουταλίες ελαιόλαδο και λίγο λεμονοχυμό, αλάτι και πιπέρι. - Βάζουμε νερό να ζεσταθεί και έπιτα βράζουμε τα αυγά για 5-6 λεπτά -Απλώνουμε το μίγμα απο το αβοκαντο πάνω στις φρυγανίες - Καθαριζουμε τα αυγά προσεκτικά και σερβίρουμε!