Σας παρουσιάζουμε ωραία συνταγή που βρήκαμε απο την ιστοσελίδα της καταξιωμένης κύπριας σέφ κ.Αθηνάς Λοιζίδου.Τα μικρά παιδιά και οι μεγάλοι θα λατρέψουν αυτά τα πολύ όμορφα, ατομικά γλυκάκια. Η διαδικασία παρασκευής τους είναι πολύ απλή και μπορείτε να τα φτιάξετε παρέα με τα παιδιά σας. Διακοσμήστε τα με μικρά σοκολατένια και πολύχρωμα κουφέτα για να δώσετε στο τραπέζι σας μια όμορφη, πινελιά.
Εκτέλεση
1. Σ’ ένα μπολ ρίχνουμε τη φρέσκια κρέμα, τα μπισκότα, τη ζάχαρη, το κακάο,τη σκόνη σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά μ’ ένα σύρμα. Το μείγμα είναι πολύ ρευστό αλλά αυτό μην σας ανησυχεί, διότι όταν τα γλυκά παγώσουν θα είναι τέλεια.
2. Μεταφέρουμε το μείγμα στα ατομικά μπολάκια στρωμένα με μεμβράνη και εφαρμόζουμε καλά. Κλείνουμε με τη μεμβράνη και παγώνουμε καλά για 4 ώρες τουλάχιστον.
3. Για να σερβίρουμε ανοίγουμε τα ατομικά γλυκά, αναποδογυρίζουμε σε μια πιατέλα, αφαιρούμε τη μεμβράνη και διακοσμούμε με τα πολύχρωμα, κουφέτα.
ΥΛΙΚΑ
πηγή:athenarecipes.com