Iris Apfel 92 χρονων Fashion Icon
Iris  Apfel 92 χρονων Fashion Icon


Βλέποντας την Aris σου δίνεται η εικόνα ότι είναι τολμηρή ,ευφάνταστη, δημιουργική, γεμάτη ενέργεια και όρεξη για ζωή     !

Σίγουρα είναι αισιόδοξος άνθρωπος και η πιο hot fashion icon γιαγιά!!!

Τώρα που είπα γιαγιά θυμήθηκα τη δική μου γιαγιά, η οποία ήταν λίγο διαφορετική για την εποχή της, ντυμενη στα μαύρα όπως όλες οι γυναίκες του χωριού, μαύρο τσεμπέρι ,και μαύρα ρούχα, την θυμάμαι να κάθεται στον καναπέ σταυροπόδι, να φοράει τα μπλε γυαλιά ηλίου μου , νόμισε ότι την βοηθούσανε ιδιαιτέρως στο διάβασμα, να πίνει φραπέ ,να διαβάζει εφημερίδα και συγχρόνως να βλέπει και Δυναστεια!!(Εννοείται πως ο αγαπημενος της ηταν ο Ριτζ!!!!)

Η Iris  σπούδασε ιστορία της τέχνης στο πανεπιστήμιo New York  και παρακολουθήσει την σχολή Καλών  Τεχνών στο πανεπιστήμιο wisconsin.

Σε ηλικία 27 ετών παντρεύτηκε τον Carl Apfel  . Μαζί άνοιξαν την βιοτεχνία κλωστοϋφαντουργίας Old World Weavers.Το 2013 η εφημερίδα Guardian την συμπεριέλαβες τις 50 πιο καλοντυμένες γυναίκες άνω των 50 χρόνων. Και τώρα στα 90 χρόνια της κατάφερε να δραστηριοποιείται ως  διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων. Τα μεγάλα αξεσουάρ και κοσμήματα έχει δηλώσει ότι είναι το φετίχ της. Και όπως έχει δηλώσει η ίδια…<the more is more, the less is a bore>

Οπότε…less is a bore?η less is more;

Ιδού η απορία!!!!!!

Απολαυστε την…….


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!