Ονειρεμένα Frozen… γενέθλια!
Ονειρεμένα Frozen…  γενέθλια!


Ένα υπέροχο πάρτυ γενεθλίων εμπνευσμένο από το πιο αγαπημένο  θέμα όλων  των μικρών κοριτσιών, την Frozen, στήθηκε για τα 5α γενέθλια της μικρής Λένας στο Lemon Park.Η ονειρεμένη διακόσμηση που έγινε από την Dream Maker  είχε ως βασικό της στοιχείο τη χιονονιφάδα γιατί η μικρούλα εορτάζουσα ήθελε τα πάντα να θυμίζουν χιονισμένο τοπίο!

Για το λόγο αυτό κεντρικά στο χώρο δημιουργήσαμε ένα φανταστικό candy  table  το οποίο είχε σαν background ένα μαγευτικό χιονισμένο τοπίο που το πλαισίωναν  τεράστια ξύλινα λευκά κλαδιά στολισμένα με μπάλες και χιονονιφάδες. Η πλούσια γαλάζια τούλινη φούστα  έντυσε πανέμορφα  περιμετρικά το τραπέζι το οποίο ήταν γεμάτο με λαχταριστά πεντανόστιμα γλυκά  και μια διώροφη  θεματική τούρτα.

Αυτό που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι ήταν ο χώρος όπου στήθηκε το γεμάτο glitter κάστρο, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για να τραβήξουν υπέροχες φωτογραφίες οι καλεσμένοι παίζοντας με χιόνι, κρατώντας έτσι για πάντα τις πανέμορφες αναμνήσεις τους.

Φυσικά οι καλεσμένοι φεύγοντας πήραν μαζί τους ένα πανέμορφο δωράκι , ένα κουτί με αρωματικά σαπουνάκια & bath bombs από τα Sugar & Spice.

 

 

 

 

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!