Μόλις έσκασε: Γνωστός Κύπριος τραγουδιστής ο νέος σύντροφος της Χριστίνας Σάλτη!
Μόλις έσκασε: Γνωστός Κύπριος τραγουδιστής ο νέος σύντροφος της Χριστίνας Σάλτη!


Μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής τους διανύουν η Χριστίνα Σάλτη και ο Χριστόφορος Ηλία, αφού ζουν το απόλυτο έρωτα. Το ζευγάρι αποκάλυψε πως είναι σε σχέση μέσα από ένα instastory που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουλίου, η τραγουδίστρια και απεικονίζει τους δυο τους σε ένα τρυφερό ενσταντανέ να φιλιούνται με πάθος στο στόμα.

Ο Κύπριος τραγουδιστής και ηθοποιός με το ψευδώνυμο «Βiased Beast» είναι γιος της γνωστής socialite και designer του νησιού, Σταλώς Ηλία, και ξεκίνησε τα βήματά του στον χώρο των Τεχνών από τη Νέα Υόρκη.

Μάλιστα, αυτή την περίοδο πλαισιώνει την Πάολα στην καλοκαιρινή της περιοδεία που μαζί της εμφανίζονται ο Αναστάσιος Ράμμος και η Χριστίνα Σάλτη. Εκεί έγινε και η πρώτη τους γνωριμία και από την αρχή η χημεία που αναπτύχθηκε ανάμεσά τους ήταν εμφανής.

Το φλέρτ ανάμεσά τους μετρά μόλις λίγες εβδομάδες, ωστόσο λόγω της περιοδείας τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί και έτσι έχουν τη δυνατότητα να μάθουν καλύτερα ο ένας τον άλλον.

showbizcy.com


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!