Τα καλύτερα flat σανδάλια!
Τα καλύτερα flat σανδάλια!


Όσα καλοκαίρια και αν περάσουν, τα flat summer sandals θα είναι το πιο αγαπημένο κομμάτι κάθε ενημερωμένης γκαρνταρόμπας.

Καλοκαιράκι στην πόλη ή στο νησί και αυτό που χρειαζόμαστε οι περισσότερες είναι ένα βολικό ζευγάρι παπούτσια. Και αυτό γιατί το καλοκαίρι, μπορεί να είναι η πιο ευχάριστη εποχή, είναι όμως σίγουρα και η πιο απαιτητική, αφού οι ώρες που περνάμε εκτός σπιτιού είναι πάρα πολλές, με τις εξόδους να διαδέχονται την δουλειά και το αντίστροφο.

Αν, λοιπόν, είναι να επενδύσεις τώρα σε ένα νέο ζευγάρι παπούτσια, τότε αυτό θα πρέπει να συνδυάσει, άνεση, πρακτικότητα και στυλ. Επίσης, ιδανικά θα θέλαμε το συγκεκριμένο ζευγάρι να μας συνοδεύσει και στις καλοκαιρινές μας διακοπές. Άρα αυτό που ψάχνουμε είναι στην ουσία ένα παπούτσι passe partout. Και αυτό δεν είναι άλλο από τα flat σανδάλια.

Κάθε χρόνο, όσο και αν ψάξεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλήξεις με τουλάχιστον ένα καινούργιο flat σανδάλι στη wish list σου και δικαίως, αφού δεν θα βρεις κανένα summer look που να μην μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με τα νέα σου σανδάλια. Στην πόλη, στο γραφείο, στις διακοπές, ακόμη και στη βραδινή σου έξοδο τα flats είναι τα πιο επίκαιρα σανδάλια, ενώ οι πολλές και διαφορετικές εκδοχές τους τα κάνουν ακόμη πιο εύκολα και διασκεδαστικά.

Αν ήρθε, λοιπόν, η στιγμή για shopping, τότε σημείωσε τις παρακάτω λεπτομέρειες για να κάνεις τη σωστή επιλογή. Τα gladiator sandals είναι η πιο διαχρονική και αγαπημένη επιλογή που μπορείς να κάνεις, σε basic χρώματα, όπως το λευκό, μαύρο και nude. Μία αντίστοιχη επιλογή, αν δεν σου αρέσουν τα πολλά κορδόνια και προτιμάς τα minimal σχέδια, είναι τα thong sandals. Επένδυσε σε ένα metallic bronze ζευγάρι και δεν θα χάσεις.

Από την άλλη φέτος παίζει πολύ δυνατά και ο παράγοντας χρώμα. Μην φοβηθείς να πας σε ένα ζευγάρι με έντονη απόχρωση, bohemian trimmings, strass και άλλα ιδιαίτερα στοιχεία, που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Αν πάλι η άνεση είναι για σένα αδιαπραγμάτευτη, τότε ένα ζευγάρι μαλακά velcro sandlas, είναι αυτό που ψάχνεις. Με chunky πάτο, θα δώσουν έναν street χαρακτήρα στα looks σου.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!