Loafers και το καλοκαίρι
Loafers και το καλοκαίρι


Τα αγαπημένα σου flat παπούτσια είναι η καλύτερη επιλογή για το summer office look.

Μετά από έναν φαινομενικά ατέλειωτο χειμώνα, μόλις οι θερμοκρασίες άρχισαν να θυμίζουν καλοκαίρι, οι περισσότερες fashion lovers έσπευσαν να αλλάξουν τις μπότες και τα δερμάτινα sneakers του με πέδιλα και σανδάλια. Φαίνεται, όμως, πως τα πιο διάσημα μοντέλα και style icons, όπως η Bella Hadid, Hailey Bieber και Kendall Jenner, έχουν διαφορετική άποψη συνεχίζοντας να φοράνε το ζευγάρι που πρωταγωνίστησε όλες τις προηγούμενες σεζόν.

Μιλάμε φυσικά για τα loafers, που είτε στην απλή τους ανδρόγυνη κλασική μορφή είτε με chunky πάτο, ήταν τα statement παπούτσια και της άνοιξης και όπως φαίνεται κατάφεραν να περάσουν με επιτυχία και στο καλοκαιρινό styling. H Hailey Bieber τα αξιοποίησε στο τελευταίο της office style look στη Νέα Υόρκη με ένα ζευγάρι κοντά άσπρα καλτσάκια, ενώ η Kendall Jenner από την άλλη επέλεξε ένα italian style loafer με δερμάτινα φουντάκια για να συνδυάσει το 90s denim παντελόνι της και ένα γκρι tank top.

Πώς θα βάλω τα loafers στα καλοκαιρινά μου σύνολα;
Αν θες και εσύ να υιοθετήσεις το στυλ των καλοκαιρινών loafers, τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το πιο απλό styling trick, που θα σε βοηθήσει να κάνεις τα looks ultra fashionable. Ένα ζευγάρι παιχνιδιάρικα καλτσάκια ή και απλές ολόλευκες κάλτσες είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι, για να αποκτήσεις και εσύ την preppy αισθητική που έχεις δει εδώ και αρκετές σεζόν σε brands όπως η Miu Miu, Ganni και Prada. Οι mini φούστες και τα σορτσάκια του καλοκαιριού είναι ιδανικά, για να το πετύχεις μαζί με ένα polo μπλουζάκι ή τα ανάλαφρα πουκάμισα της ντουλάπας σου.

Σε περίπτωση πάλι που θέλεις να τα εντάξεις στο summer office look, τότε επένδυσε σε ένα ζευγάρι με μαλακό δέρμα ή suede. Ταιριάζουν ιδανικά με τα wide leg παντελόνια και τις tailored βερμούδες σου. Σε κάθε περίπτωση και τα αέρινα φορέματα της ντουλάπας σου με τα φαρδιά puffy μανίκια μπορούν να γίνουν ένα πολύ καλό match για να φορέσεις τα loafers το καλοκαίρι, χωρίς να φαίνονται out of season.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!