Οδηγός αγοράς: τα καλύτερα φορέματα για το γραφείο
Οδηγός αγοράς: τα καλύτερα φορέματα για το γραφείο


Γιατί ένα elegant φόρεμα κλέβει πάντα τις εντυπώσεις.

Άνοιξη τριγύρω και το καλοκαίρι προ των πυλών. Εξάλλου οι υψηλές θερμοκρασίες μας έχουν ήδη προετοιμάσει για την αγαπημένη εποχή των περισσότερων(όχι τη δική μου προσωπικά). Αυτό σημαίνει, πως ότι item και αν μπει από εδώ και πέρα στην ντουλάπα σου, θα πρέπει να μπορεί να φορεθεί το καλοκαίρι, ώστε να το εκμεταλλευτείς και στην summer γκαρνταρόμπα σου.

Και ποιο είναι το look που μας απασχολεί περισσότερο από όλα τα άλλα σύνολα που καλούμαστε να κάνουμε καθημερινά; Μα φυσικά το office look, δηλαδή το outfit που φοράμε στο γραφείο, και γενικότερα στην δουελιά μας. Αυτά είναι τα ρούχα μέσα στα οποία περνάμε το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας μας, μιας και μετά την δουλειά συνήθως θα κάνουμε τα ψώνια μας και ίσως συνεχίσουμε για ένα ποτό ή φαγητό με φίλους. Όσο, μάλιστα, ανοίγει ο καιρός και μεγαλώνει η μέρα, οι πιθανότητες να μην γυρίσουμε στο σπίτι αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.

Οπότε ψάχνουμε για ένα άνετο, κομψό και ανάλαφρο item που με το κατάλληλο styling θα μπορέσει να σταθεί σε κάθε περίσταση. Μην κουράζεις άδικα το μυαλό σου, η απάντηση που ψάχνεις είναι το φόρεμα.

Τα φορέματα για την SS22.
Πάντα οι γυναίκες αγαπούσαμε τα φορέματα, ωστόσο τις τελευταίες σεζόν όλες οι συλλογές έχουν κατακλυστεί από τα ωραιότερα trends σε φορέματα και φούστες. Δεν υπάρχει, λοιπόν, περίπτωση να μην βρεις το κατάλληλο fit για σένα. Αν είσαι σε μία διαδικασία shopping για ένα φόρεμα που θα βάλεις άνετα στο γραφείο, τότε σε πρώτη φάση θα σου πρότεινα ένα σεμιζιέ, ένα τύπου φόρεμα-πουκάμισο δηλαδή, με ζώνη στην μέση. Τα κρουαζέ είναι, επίσης, μία διαχρονική γραμμή που θα κολακεύει τους περισσότερους σωματότυπους.

Αν η θέση σου και η φύση της δουλειάς σου επιτρέπει να φορέσεις κάτι πιο edgy και fashionable, τότε διάλεξε ένα maxi φόρεμα με διακριτικά cut outs ή bold puffy μανίκια. Τα prints μπορούν φέτος να είναι εξίσου εντυπωσιακά, όπως και τα χρώματα. Αν δηλαδή δεν θεωρείς appropriate να βάλεις μία ιδιαίτερη γραμμή στον χώρο της δουλειάς σου, τότε κάνε πιο fun και σύγχρονο το look σου επενδύοντας στο χρώμα.

Απέφυγε τα τολμηρά κοψίματα και τις glossy υφές που είναι περισσότερο για βραδινές εμφανίσεις. Αν επιλέξεις το κατάλληλο item, τότε μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να συμπληρώσει ιδανικά το όλο outfit μαζί με την μεγάλη καθημειρνή σου tote.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!