Τα άνετα παντελόνια είναι το νέο trend!
Τα άνετα παντελόνια είναι το νέο trend!


Η άνεση είναι στην μόδα και αυτό ήταν ότι ακριβώς χρειαζόσουν για τα everyday looks σου.

Αν κάτι έχεις μάθει, εφόσον είσαι φυσικά πιστή αναγνώστρια της μόδας στο Queen.gr, είναι ότι το να ντύνεσαι με άνετα, comfort ρούχα είναι πιο fashionable από ποτέ. Πόσες φορές δεν με έχεις διαβάσει να αναλύω το κατά πόσο άλλαξε η μόδα μετά την εποχή της πανδημίας. Η άνεση μπήκε στην ζωή μας πιο επιτακτικά από ποτέ, πράγμα που φαίνεται να άκουσε ο κόσμος της μόδας, που επανέφερε τα πιο comfortable trends στο προσκήνιο αμέσως.

Oversized γραμμές, μαλακά υφάσματα, αθλητικά στοιχεία στο street style, αλλά και loose fits είναι πλεόν τα αγαπημένα στοιχεία των casual outfits που επιλέγουμε καθημερινά. Και όχι απλώς τα επιλέγουμε, αλλά είμαστε και απόλυτα fashionable, ακολουθώντας τα πιο ενημερωμένα trends. Ένα ακόμη item που ήρθε να μας ξεκουράσει, πάντα με στυλ, είναι και τα relaxed pants.

Τα παντελόνια εκείνα με την loose γραμμή, που δεν είναι baggy, ούτε και wide leg, αλλά θυμίζουν κυρίως τα Y2K low rise πολυφορεμένα μας παντελόνια, που είχαμε τότε απογειώσει με printed πουκάμισα, κουμπώνοντας ένα μόνο κουμπάκι κάτω από το στήθος.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!