Οδηγός αγοράς για πέδιλα!
Οδηγός αγοράς για πέδιλα!


Τα πιο sexy πέδιλα παραμένουν ο απόλυτος πρωταγωνιστής και της φετινής άνοιξης.

Ο καιρός έχει ήδη γίνει καλοκαιρινός και μετά την άρση και των τελευταίων περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας, η νυχτερινή μας ζωή αρχίζει να ξανανιώθει τις δόξες της. Parties, after work drinks, φαγητό με φίλους, events και εκδρομούλες έχουν ξαναμπεί στο πρόγραμμα μας και έχουν φέρει μία νότα ανεμελιάς στην ζωή μας, αυτή την νότα που τόσο πολύ χρειαζόμασταν.

Η μόδα και το styling, παίρνοντας λίγο από τον αέρα του post quarantine night life, έχουν γίνει ακόμη πιο glam και χαρούμενα, φέρνοντας όλα τα απαραίτητα items στο προσκήνιο. Θηλυκά φορέματα, cut outs, minis, ανάλαφρα πολύχρωμα πουκάμισα, statement τσάντες και φυσικά τα strappy sandals, είναι μόνο μερικά από τα απαραίτητα συστατικά ενός φρέσκου, πετυχημένου look.

Τα strappy sandals, δηλαδή εκείνα τα πέδιλα με τα πολλά λουράκια, που δένουν συνήθως γύρω από τον αστράγαλο και αγκαλιάζουν το πόδι, είναι το κόλλημα των it girls. Ήδη από την περασμένη άνοιξη και το καλοκαίρι, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των shoe trends, μία τάση που συνεχίσαμε να φοράμε και τον χειμώνα και όπως φαίνεται δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε εύκολα.

Και δικαίως, αφού πρόκειται για μία αρκετά άνετη κατηγορία σε ψηλοτάκουνα πέδιλα, με τα τακούνια τους να διαφοροποιούνται από super high stilettos, σε μεσαία άνετα 70s τακούνια ή και πανύψηλες statement πλατφόρμες. Το ίδιο το fit τους με τα πολλά λουράκια κρατούν το πόδι σταθερό και διευκολύνουν την κίνηση.

Εκτός, όμως, από το πρακτικό κομμάτι πρόκειται για ένα από τα sexy ζευγάρια, που ταιριάζει ιδανικά με τα mini φορέματα και φούστες της σεζόν. Είναι ότι πιο θηλυκό μπορείς να συνδυάσεις με τις slit skirts και τα φαρδιά, baggy παντελόνια σου. Αν αγαπάς το elevated styling, τότε δοκίμασε να δέσεις τα κορδόνια σου πάνω από το wide leg παντελόνι σου, γύρω από τον αστράγαλο. Έχεις σίγουρα δει το συγκεκριμένο style στο Instagram feed σου και ήρθε η ώρα να το υιοθετήσεις και εσύ.

Το fashion team έχει κάνει τη δύσκολη δουλειά για σένα, ψάχνοντας τα καλύτερα brands της αγοράς, για να σου προτείνει τα πιο stylish strappy sandals της άνοιξης. Χρώματα, θηλυκά και sexy τακούνια, prints και strass είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Τα πιο ενημερωμένα strappy sandals της αγοράς:

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!